Pánev je vyrobena ze 100%, recyklovatelného materiálu. Železo výborně vodí teplo, pánev je tak ideální na smažení při vysokých teplotách, na přípravu minutek a steaků. Pokrmy můžete po osmahnutí nechat dopékat v troubě, je odolná až do teploty 300 °C. Pánev můžete používat na všech typech ohřevů včetně indukce. Vždy ji ale pokládejte na plotýnku, která je větší než pánev, jinak by se materiál mohl zkroutit. Pánev můžete používat i přímo na grilu. Železné pánvi je třeba věnovat speciální péči. Před prvním použitím je třeba ji tzv. vypálit. Rozpalte umytou a osušenou pánev, na ní přidejte větší množství oleje, a naplátkované velmi osolené brambory se slupkou. Ty nechte připéct a následně je vyhoďte. Pánev umyjte a vytřete papírovou utěrkou namočenou v oleji. Takto ošetřená pánev nebude podléhat korozi. Držadlo pánve je z nerezové oceli, takže ho není třeba nějak zvlášť ošetřovat.
Kategorie: | Pánve na indukci |
Pánev na smažení | |
Ocelové pánve | |
Profesionální pánve | |
Výrobce | Kela |
EAN | 4025457116162 |
Kód produktu | 11616 |
Průměr | 24 |
Výška | 4,5 |
Typ pánve | univerzální |